Lähetykset tauolla välillä 12.-19.5.

1311_AM.jpg 

Tervetuloa taas kaupoille!

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.


Vahvistimet ja mikrofonit

Harmonikka on soittimena hyvin dynaaminen instrumentti ja riittää kotikäyttöön mainiosti. Kuitenkin vastaan saattaa tulla tilanteita, jolloin tarvitaan sähköistä vahvistusta. Monesti apua haetaan yleis- tai kitaravahvistimista, jotka kuitenkin helposti muuttavat harmonikan äänen kireäksi ja metalliseksi. Äänen akustinen kierto on myös ongelma, johon törmää varsinkin huokeampien vahvistinsysteemien kanssa pelatessa.

Harmonikka tarvitsee oman sille suunnitelllun vahvistimensa. Meillä on sellainen tarjota: Suomessa käsityönä valmistettu, parhaista komponenteista parhaalla mahdollisella suunnittelulla aikaansaatu Monster Pineland 25 RSCA "Accordion Special"

Myös mikserillä varustettu aktiivinen kaiutinsysteemi SR Technology Digital Baby on otettu suositeltavien harmonikalle sopivien tuotteiden joukkoon. Siinä on ytyä ja ominaisuuksia myös silloin kun pitää olla kaveri mukana.

Ja sama koskee myös mikrofoneja. Dynamiikka ja terävä yläsävelsarja jo yksin tekee äänen noukkimisen vahvistinta varten hankalaksi. On selvää, että tusinamikillä soittimen ääni toistuu aina jotenkin puutteellisena. Siksi tarjoamme asiakkaillemme VAIN harmonikalle erityisesti suunniteltuja ratkaisuja.


Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi