Lähetykset tauolla välillä 12.-19.5.

1311_AM.jpg 

Tervetuloa taas kaupoille!

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.








Hinta: 5650.00 €

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Borsini Bayanina

Harvoin tarjolla mutta nyt meillä on Borsinin maineikkaan harmonikanvalmistajan Bayanina. Soitin on todella upea ja siistissä kunnossa. Akryylipinta on hyvin säilynyt, vain harmonikan takana on jonkin verran jälkiä remmien soljista. Myös palje on edelleen hyvässä kunnossa, joten käyttötunteja tällä ei liialti vielä ole takanaan. Ollut kahdella omistajalla ja saanut asiallista huoltoa soiton lomassa osakseen. Huollettu viimeksi kolmisen vuotta sitten. 

Soitin muistuttaa ulkoisesti isompia Bayaneita. Mitat kuitenkin ovat pienemmät kuin täysikokoisissa konserttisoittimissa. Korkeus ja leveys ovat selvästi isoja bajaneita pienemmät. Myös kahvan muoto on loivempi, ns. 1/2-bajan. Ääniala riittää kuitenkin vaativaankin opiskeluun ja soittimen käsiteltävyys on hyvä. Painokin on saatu reiluun 13 kiloon, joten tämä soitin sopii myös pienempikokoisille muusikoille.

Erinomaiset - Artigiana Vocin Professional -kielet on tässä soittimessa intonoitu tarkasti, ja syttyminen tapahtuu lähes samanaikaisesti niin pienillä kuin suurillakin ilmanpaineilla ja eri rekistereitä käyttäen. Borsinin soundi on tarkka ja pehmeä. Soitin täysin tiivis.  Soittimen vire on varsin hyvä. Koneistoissa ei välystä ja kaikki toimii erittäin täsmällisesti. Tässä on soitin kovaankin käyttöön.

Harmonikassa on mukana hyvät remmit ja kantoreppu.

Nyt vielä tilaisuus saada itsellensä maltillisesti sisäänsoitettu Borsini.

Äänet
disk / MB / SB
Äänikerrat
disk /MB / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
58 55 120 2c+2 2 4+ 13 6 6+ 45

 



Kysy tästä tuotteesta



Lähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi