Lähetykset tauolla välillä 12.-19.5.

1311_AM.jpg 

Tervetuloa taas kaupoille!

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 5032.00 € (5920.00 €)

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Brandoni King Line Cassotto

Harmonikkojen aatelia ehdottomasti edustaa italialaisen Brandonin valmistamat King Line casottosoittimet. Niiden lämmin mutta voimakas ääni puhuttelee niin soittajaa kuin kuulijoita. Rekistereissä on erilaisia karaktäärejä ja haitarissa yleensäkin luonnetta vaikka muille jakaa. Niin tässäkin 2006-mallin lähes käyttämättömässä yksilössä. Ei naarmun naarmua. Jopa alkuperäiset remmitkin tuntuvat aivan uusilta. Soittimen kullanväriset metalliosat yhdessä hillityn koristelun kanssa antavat hanurille sen kuuluvan arvokkaan ulkonäön. Ei liian pramea, mutta...

Soittimessa on luonnollisesti parhaat mahdolliset kielet - a mano - ja soitin on myös sisältä kuin karamelli. Pehmeää ääntä rakennetaan casottokuilun puuvuorauksella ja muutenkin laadukkaalla viimeistelyllä. Todella herkkä haitari on kevyt soittaa niin että soittimen elopaino unohtuu. Matalin soiva sävel on D.

Soittiimen kosketus on varsin tasainen ja kevyt. Lähes äänettömät näppäimistöt mahdollistavat myös herkuttelun pianissimon nyanssien kanssa. Ilmankulutus on minimaalista. Kielet reagoivat hyvin herkästi. Taiteilijan soitin, joka hyväksyy myös kovempaa kättä.

Tällainen lähes soittamaton huippusoitin on tullut meille kuolinpesästä. Kaupan optiona voimme tarjota samaan hintaan myös harmonikkavitriiniä, jossa soitinta on säilytetty. Kerromme tästä lähemmin kiinnostuneille.

Myönnämme tälle harmonikalle takuun. Mukana hyvien remmien lisäksi tulee erittäin siisti ja kulumaton pyörälaukku.

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
46 120 2c+2 5 15 -- 7 48

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi