Uusi Lelulaatikko-oppikirja nyt saatavissa

Uusi Lelulaatikkokansi etusivu.jpg

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 990.00 €

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Hohner Riviera II

Sveitsiläisvalmisteinen Hohnerin Riviera on aikansa ikoninen laatusoitin, jolla 60-luvulla ja myöhemminkin aloitteli soiton saloja monikin suomalainen musikantti. Tämän ajan Hohnereita ei enää paljon näe - etenkään tällaisia aivan huippusiistejä ja käytännössä uuden veroisia. Sellainen nyt kuitenkin on tarjolla. Ainoa havaittava puute on se, että mallimerkinnän kirjaimista pari merkkiä puuttuu.

Kaksiäänikertainen harmonikka on rakennettu niin, ettei sen rungossa ole metallista rekisterikoneistoa. Koko välipohja on puuta niin diskantissa kuin bassossa. Rekisteriliuskat on rakennettu kielipenkkien yhteyteen. Rakenne on tomiva, mutta sen verran työläs, ettei myöhemmissä malleissa enää tätä ole kaksirivisiä lukuunottamatta tavattu.  Kooltaan soitin on nuorisokokoa. Se sopii hyvin myös monelle aikuiselle.

Kielilaatat on kiinnitetty penkkiin nauloin ja tiivistetty vahalla. Tällä on varmistettu hyvä kontakti laatan ja penkin välillä. Ääni onkin tarkka ja hohnerimaisen vahva.  Itse kielissä on synteettisestä materiaalista venttiilit, joten nahkojen käpertyminen tässä soittimessa ei tule ongelmaksi. Ääniala on suuri - 44 soivaa ääntä. Matalin soiva ääni on E.

Monelle punainen väri on juuri se oikea ja tämän soittimen sävy on pysynyt hienosti kiiltävänä. Palkeessa on 60-luvun radikaalia oranssia ja näppäinten helmiäinen kruunaa loput. Jopa nahkaiset punaiset olkaremmit ovat aivan kuin kaupasta juuri ostetut. Soitin on pysytellyt miltei koko ajan omassa laatikossaan.

Soitin on siis uuden veroinen tekniikaltaan ja pinnoiltaan. Se on tiivis ja kestää tästä eteenkinpäin hyvässä käsittelyssä vaikka kuinka pitkään. Todellinen todiste sveitsiläsestä kädentaidosta, joka tarkoittaa huippulaatua.

Soittimen remmit tosiaan ovat kuin uudet. Myös kotelo on erittäin siisti.

 

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
44 96 3 4 5 0 3 40

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi