Myymälässämme on tasainen 45% kosteus pakkasista huolimatta. Älä sinäkään päästä soitintasi altistumaan kuivalle ilmalle.

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 2680.00 € (3350.00 €)

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Pihlajamaa Super King Casotto

Italialainen Pigini on tehnyt Lasse Pihlajamaa -tuotemerkillä suomalaisille upeita soittimia. Yksi parhaista on Super King. Se on näppärän kokoinen, neliäänikertainen kevyt casottoharmonikka, jonka tekniikka on edistyksellistä ja äänet raikkaasti soivia. Tämä Super King on ollut aiemmin kahdella omistajalla, siitä on pidetty hyvää huolta ja se on myös saanut huoltoa osakseen. Hanurin kunto siis on erittäin hyvä, samoin viritys. Kielet ovat korkealaatuiset käsintehdyt.

Soittimessa on bassossa yhtenäinen kielilaatta, joka auttaa suurimpia kieliä syttymään ja kielipenkkiä resonoimaan. Samaa ideaa käytetään myös monissa konserttiharmonikoissa. Diskantissa on kannessa toimiva sordiino. Kaikesta tästä huolimatta 46-ääninen soitin painaa vain 10,5 kiloa. Eipä ihme, että tämä malli on ollut aina myös ammattimuusikoiden suosiossa.

Soitin on myös ulkoisesti varsin siisti. Puhdistetussa ja tarkastetussa haitarissa ei ole juurikaan havaittavia käytön jälkiä. Bassoremmi on uudehko ja paljenauhat ehjät. Ainoastaan takapehmusteessa on näkyvää kulumaa.

Soittimen mukana tulee hyvät remmit ja hyväkuntoinen pyörälaukku.

 

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
46 120 2c+2 5 15 - 7 46

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi