Myymälässämme on tasainen 45% kosteus pakkasista huolimatta. Älä sinäkään päästä soitintasi altistumaan kuivalle ilmalle.

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 1791.00 € (1990.00 €)

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Pihlajamaa 37/B Classic

Hyväkuntoinen ja reiluääninen Pihlajamaan kaksiäänikertainen 37/B Classic -malli 90-luvun alkupuolelta odottaa innokasta soittajaa. Äänet ovat soittimen kokoon nähden varsin voimakkaat ja fortetkin irtoavat kevyesti ilman suuria ponnisteluja. Tämän ääni kyllä kuuluu orkesterissakin.

Soittimen kaikki toiminnot on tarkistettu ja hyviksi havaittu. Soitin on myös puhdistettu huolellisesti. Hieman kulumaa löytyy takapehmikkeestä (joka uudemmista malleista muuten puuttuu...). Palkeen ovat ehjät ja soitin on erittäin tiivis.

Näppäimistöt toimivat herkästi ja pienellä jousivoimalla. Diskantista kuuluu vähän myös läppien klapinaa, muttei häiritsevästi. Viritys on kohtuullinen eikä karkulaisääniä löydy. Soittimessa on jonkin verran käytön jälkeä, mutta ei mitään varsinaisia naarmuja kuitenkaan.

Mukana hyvät, pehmeät remmit - myös bassoremmi on hiljattain vaihdettu mukavampaan. Soittimen liikutteluun on mukana hyvä Fuselli-reppu. Tästä hieno LP mukaan musisointiin todella mukavaan hintaan. Katso myös vuokrausmahdollisuus. Näillä, jos millä, on opiskeltu Suomessa paljon.

 

Äänet
disk / MB / SB
Äänikerrat
disk /MB / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
37 37 72 2 2 3 3 - 5 36

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi