Myymälässämme on tasainen 45% kosteus pakkasista huolimatta. Älä sinäkään päästä soitintasi altistumaan kuivalle ilmalle.

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 12.00 €

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

P. Makkonen: My Motherland

 

My Motherland, Petri Makkosen sooloharmonikkasävellys, on syntynyt

Pekingin konservatorion harmonikkaprofessori Cao Xiaoqingin tilauksesta. Teoksen melodia pohjautuu tilaajan toivomuksen mukaisesti samannimiseen kiinalaiseen suosittuun sävelmään 我的祖國, Wǒde Zǔguó, jonka on säveltänyt Liu Chi Korean sodasta kertovaan elokuvaan ”Taistelu Shagganlingin vuorella” (1956). Alkuperäisen kiinalaisen laulun tapaan myös tämä suomalainen tai pikemminkin universaali nykyversio kuvaa sotilaan tai kenen tahansa kaukana kotoa olevan henkilön kaipuuta kotiin perheensä luokse. On siis oikeastaan kiinalaisavusteinen sattuma, että Petri Makkonen sävelsi oman ”Isänmaansa” sinänsä sopivasti juuri vuonna 2017 Suomen juhliessa satavuotista itsenäisyyttään.

My Motherlandin kantaesitti 17. 11. 2017 Pekingin kansainvälisillä harmonikkafestivaaleilla harmonikkataiteilija ja –opettaja Xu Xiaonan. Esittäjälleen teos antaa oivan mahdollisuuden tarjota yleisölle kauniin melodiateeman ja valoisan tunnelman lisäksi myös rytmistä virtuositeettia. 

MyMotherland_kansi.JPG

MyMotherland_alku.JPG

 Kysy tästä tuotteesta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myösLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi