Uusi Lelulaatikko-oppikirja nyt saatavissa

Uusi Lelulaatikkokansi etusivu.jpg

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 1240.00 €

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Pihlajamaa Notes 3äk

Pihlajamaan malliston kolmiäänikertaiset soittimet ovat olleet ahkerassa käytössä jo puolen vuosisadan ajan. Edelleen ne toimivat ja niillä on mukava soittaa. Tämäkin yksilö on säästynyt kolhuilta ja kovalta rääkiltä. Haitari on siisti ja puhdistamisen jälkeen se paljastui oikein mallikkaaksi yksilöksi.

Hanuri on oikein tiivis ja palje ehjä. Myös paljenauhat ovat ok. Bassoremmi on vaihdettu ja hyvässä kunnossa sekin samoi kuin muutkin pehmytosat. Ulkokuoressa ei ole kolhuja. Somiot toimivat hyvin ja vähällä voimalla. Klopinaa tai mekaanista ääntä ei liiemmin esiinny. 

Soittimen runko on tummaa puuta ja sointi siten aika kirkas, mutta Notes-mallin melko umpinainen diskanttikansi dumppaa sopivasti yläsäveliä. Äänen sävy onkin tällaisena hieman "nuhaisena" varsin mukava. Ilman kulutus on kohtuullista ja reilummin vetäessä soitin antaa jo kovaakin ääntä ulos.

Tässä tuulahdus 70-luvulta, mutta asiallisessa muodossa. Viritys on 443-tasossa ja vire aivan kohtuullisen hyvä edelleen. Soitin on varmaan saanut jossain vaiheessa myös huoltoa osakseen. Harmonikkalla soittaa siis vielä pitkään ilman remonttitarvetta. Kevyt ja kooltaan kompakti soitin sopii erinomaisesti myös naisen syliin.

Mukaan kova kantolaukku ja aikaisemmin mainitut pehmeät ja hyvät remmit. 

 

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
41 96 3 4 5 0 3 41

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi