Uusi Lelulaatikko-oppikirja nyt saatavissa

Uusi Lelulaatikkokansi etusivu.jpg

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 1450.00 €

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Taskula Casotto

Tällaisia edelleen kunnossa olevia Pentti Taskulan valmistamia kultahäkkisiä Casottoharmonikkoja on varsin vähän enää olemassa. Kyseessä siis on harvinaisuus. Soitin on hienoääninen, Casottokammio pyörittää ääntä sisuksissaan juuri oikeaoppisesti. Soittimen ääni on persoonallinen ja monelle varmaan tuttu varhaisista iskelmä- ja hanuriäänitteistä. Tyylikäs musta soitin ei ole pramea, pikemminkin käytännöllisen näköinen ja tehokas aikansa professionaalien työkalu.

Harmonikka kuuluu siihen edistykselliseen kaartiin, joka toi soittajille ensimmäistä kertaa monipuolisen rekisteröintimahdollisuuden. Diskantissa on 14 äänenvaihtajaa ja basson puolella 7. Sen lisäksi bassokoneistossa on vielä oma mekaaninen rekisteri.

Soittimen koko on kompakti. Kapea runko on helppo pitää sylissä. Painokin vain hivenen yli 11 kilon.

Soittimessa on toki käytön jälkiä ja monenlaista pikku huoltoakin sille voisi antaa. Mitään erityistä ei kuitenkaan nouse käytön tielle. Soitin toimii teknisesti hyvin, palje on ehjä eikä ilmantarve ole kovin suurta. Kielet reagoivat hyvin ja soittimen virityskin tuntuu ikävuosiin verrattuna varsin asialliselta. Tällaisella voisi soittaa harrastekäytössä sellaisenaan, mutta restauroituna ja tiettyjä kohtia parantamalla siitä saa todella hienon ja ainutlaatuisen retro-harmonikan.

Soittimen mukaan saa vielä uudet remmit. Myös alkuperäinen ehjä harmonikkalaukku kuuluu pakettiin. Kysy tästä tuotteesta, niin kerromme mielellämme lisää. Kouvolan Casottoja on pilvin pimein, mutta tällainen aarre...

MT115

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
46 120 2c+2 5 14 0 7+ 48

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi