Uusi Lelulaatikko-oppikirja nyt saatavissa

Uusi Lelulaatikkokansi etusivu.jpg

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 992.00 € (1240.00 €)

kpl


Varastostatus: varastossa heti saatavana

Titano 3-äk

Italialainen Victoria -soitinvalmistajan Titano on Suomessa varsin tuttu nimi. Sitä ovat käyttäneet muusikot ja harrastajat jo vuosikymmenten ajan. Brändi elää ja voi edelleen hyvin, ei vähiten siitä syystä, että sen tuotteet ovat osoittautuneet kestäviksi ja laadukkaiksi. 

Titanon ääni on tummahko. Sen sointi ei riivi korvia. Tämäkin kolmiäänikerta on hienoääninen ja tasapainoinen. Sillä jaksaa soittaa pidempäänkin. Soittimessa on valssirekisteri, jossa on maltillinen huojunta. Viritys on myös hyvässä kunnossa.  Viisiäänikertainen basso on tumma ja antaa potkua soitolle. Soittimen näppäimistöt toimivat varsin hyvin ja niiden soittotuntuma on oikein hyvä. Soitin on varsin tiivis, joten soittaminen tällä kevyellä (8,5kg) haitarilla on helppoa. 

Soittimessa on hieman käytön jälkiä, mutta yleisilme on siisti. Palkeet alkuperäiset ja ehjät. Puhdistettu hanuri saa mukaansa pehmeät remmit ja kovan kantolaukun. Myös kuljetus perille kuuluu hintaan. Tästä hyvä ja laadukas matalarunkoinen kolmiäänikerta vaikka kakkossoittimeksi. Nyt erikoistarjouksena! ! !

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
39 96 3 5 5 0 2 40

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi