Myymälässämme on tasainen 45% kosteus pakkasista huolimatta. Älä sinäkään päästä soitintasi altistumaan kuivalle ilmalle.

 

Tervetuloa kaupoille

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee.
Hinta: 13900.00 €

kpl


Varastostatus: ei varastossa tällä hetkellä

Victoria Piuma A420VP_V

Victoria on aina ollut uusien innovaatioiden keksijöiden eturintamassa.  Nyt viimeisin huipputuote on Piuma, uskomattoman kevyt casotto. Kevyitä casottoja on yritetty kautta aikain, ja aina ongelmaksi on muodostunut sointi: kun kevennetään tarpeeksi, ääni muuttuu heiveröiseksi. Uusi täyspuinen Piuma soi edelleen kuin muutkin isot Victoriat. 47-ääninen näppäinversio on myös saatavissa. Mukana pyörälaukku ja remmit. Takuu on kolme vuotta.

Myös muut Victorian pianocasotot ovat hyvin arvostettuja muusikoiden keskuudessa. Niiden äänessä on hienosti sävyjä, dynaaminen asteikko on laaja ja soitin teknisesti tasapainoinen.

Eero Pekkonen.JPG

Eero Pekkoselle toimitimme Victoria A420V Professional Casotto -harmonikan.

"Ryhtyessäni hankkimaan uutta haitaria syksyllä 2010 kävin useiden valmistajien nettisivuilla ja mielestäni Victorian sivut olivat tyylikkäimmät sekä "omien artistien" luettelo varsin vakuuttava. Luettelosta pääsee kätevästi artistien omille sivuille, jotka sisältävät konserttitaltiointeja ja näytteitä levyiltä. Näitä kuuntelemalla päädyin valitsemaan oman Victoria A 420 V Professionalini enkä ole hetkeäkään katunut. Soitin on kaunis ja erityisesti pidän sen casotosta, jossa on lähes kohtalonomaista syvyyttä.    
Merkittävln osa haitarin hankintaprosessissani olivat kuitenkin useat käyntini Convertor Oy:n myymälässä ja Ari-Matilta saamani erittäin asiantunteva opastus koskien sekä haitarien teknisiä yksityskohtia että haitarin soiton filosofiaa ylipäätään."

Eero Pekkonen, muusikko/säveltäjä/sovittaja

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
Paino
kg
Kielten
laatu
41 120 2+2c 5 15 0 7 48 9,0 a Mano

 Kysy tästä tuotteestaLähetä linkki tästä tuotteesta ystävällesi
vagrant-setup
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-588790103 4384258info@convertor.fi